Zorg en zekerheid tandartsverzekering

vanaf € 16,50

Zorg en zekerheid Tandartsverzekeringen

Zorg en zekerheid is de verzekeraar die zich met name heeft gefocust op het leveren van kwaliteitszorg in de buurt. De verzekeraar is de grootste in Leiden en de 20 omliggende gemeentes. Zorg en zekerheid heeft als missie gesteld om samen zo gezond mogelijk door het leven. In de verzekeringen worden daarom 3 verschillende basispakketten aangeboden, waarvan één restitutiepolis, één naturapolis en een online naturapolis. Online naturapolis heeft 2 mogelijke aanvullende tandartsverzekeringen. De naturapolis en restitutiepolis hebben 5 mogelijkheden tot aanvullende Zorg en zekerheid tandartsverzekeringen. Elke tandartsverzekering wordt hieronder zorgvuldig doorgenomen zodat jij de juiste keuze maakt.

Voordelen van Zorg en zekerheid tandartsverzekering

De basisverzekering van Zorg en zekerheid biedt alleen vergoeding voor bijzondere vormen van tandheelkunde aan. Om de vergoedingen van de reguliere tandzorg te ontvangen dien je een aparte aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. De tandartsverzekeringen van Zorg en zekerheid zijn met prijzen en aangeboden pakketten erg uiteenlopend waardoor zij zich onderscheiden. Onderstaand worden de pakketten met betrekking op mondzorg toegelicht. De pakketten en prijzen zijn niet alleen voor de toegewezen tandarts vergoedingen, voor de toegevoegde zorgvergoedingen ka je tandartsverzekeringen met zorgverzekeringen bekijken.

Online Naturapolis:

AV-Gemak RegioAV-Gemak
Tandartskosten vergoedingInbegrepenInbegrepen
VergoedingVanaf 18 jaar 75% tot €250,- per jaar vergoed.Vanaf 18 jaar 75% tot €250,- per jaar vergoed.
Orthodontiekosten vergoedUitsluiting van orthodontie, kunstgebit en implantatenUitsluiting van orthodontie, kunstgebit en implantaten
AcceptatievoorwaardenGeenGeen
Maandelijkse premie€17,-€20,50

Natura &  Restitutiepolis:

CZAV-SureAV-GeZZin CompactAV-TopAV-PlusAV-GeZZin
Tandartskosten vergoedingInbegrepenInbegrepenInbegrepenInbegrepenInbegrepen
VergoedingTandartscontroles 100% overige behandelingen 75% tot €150,- tandartskosten na een ongeval tot €10.000Tandartscontroles 100% overige behandelingen 75% tot €250,- tandartskosten na een ongeval tot €10.000Tandartscontroles 100% overige behandelingen 75% tot €500,- tandartskosten na een ongeval tot €10.000Tandartscontroles 100% overige behandelingen 75% tot €500,- tandartskosten na een ongeval tot €10.000
Implantaten in betande kaak €750,-
Tandartscontroles 100% overige behandelingen 75% tot €500,- tandartskosten na een ongeval tot €10.000
Orthodontiekosten vergoedgeen€1000,- (tot 18 jaar 1 jaar wachttijd)geengeen€1750,- (tot 18 jaar 1 jaar wachttijd)
AcceptatievoorwaardenGeenGeenGeenGeenGeen
Maandelijkse premie€22,50€34,15€49,95€55,95€61,95

 

Details aanvullende tandartsverzekering Zorg en zekerheid

AV-Gemak regio

Bij AV-Gemak regio zijn de basis tandartskosten inbegrepen. De (half)jaarlijkse controles zijn bij AV-Gemak voor 75% vergoed vanaf 18 jaar tot €250,-. Andere kosten die gemaakt worden voor bijvoorbeeld gaatjes vullen, kiezen trekken of gebitsreiniging (max 15 minuten) zijn wel inbegrepen. Orthodontie, implantaten en kunstgebitten zijn niet inbegrepen in dit pakket. Ook zal er een contributiebijdrage aan een sportclub aangesloten bij NOC*NSF gelden vanaf 18 jaar voor €25,-

AV-Gemak

Het pakket AV-gemak is bijna hetzelfde als het AV-Gemak regio pakket. AV-gemak heeft een paar aanvullingen: anticonceptievergoeding van 100% vanaf 21 jaar. Ook is er een vergoeding van €40,- per 2 jaar voor brillen en lenzen met een dioptrie van 2.25 en hoger. De contributiebijdrage zit niet in dit pakket.

AV-Sure

AV-Sure is een aanvullende verzekering die in combinatie met een Zorg Zeker of Zorg Vrij polis komt. voor €19,20 per maand is het aanvullende pakket erg uitgebreid: alternatieve geneeswijzen tot €250,- , anticonceptie vergoeding en sportmedisch advies.

AV-GeZZin Compact

Het GeZZin Compact pakket is voornamelijk samengesteld voor het gezin. Kinderen onder 18 jaar kunnen met de tandarts en orthodontieverzekering van de ouders mee. Voor orthodontie onder 18 is er een vergoeding van €1000,- (met een wachttijd van één jaar) en tot slot 9 fysiotherapiebehandelingen.

AV-Top

Voor de gewone tandartscontroles geldt een vergoeding van 100%. Voor de overige behandelingen, zoals kiezen trekken, geldt een vergoeding van 75% tot een maximum van €500,-. Verder zijn er vergoedingen voor onder andere mantelzorg, preventieve cursussen , spoedeisende hulp en bewapeningsprogramma’s.

AV-Plus

Het AV-Plus pakket is met name gemaakt voor de iets oudere mensen. Het pakket bevat bijvoorbeeld bril- en lenzen vergoeding, hoortoestelvergoeding, implantatenvergoeding, thuiszorg, voetverzorging, mantelzorg en bewapeningsprogramma’s vergoeding. Dit pakket is dus perfect voor ouderen mensen.

AV-GeZZin

AV-GeZZin is een uitgebreider pakket dan het AV-GeZZin compact pakket. Dit pakket bevat namelijk €1750,- vergoeding voor orthodontie, een €50 sportcontributie per kind tot 18 jaar, bevalling en kraamzorg en als uitbreiding 25 fysiotherapie behandelingen.

Documenten Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid AV-Sure Verzekeringskaart 2024

Zorg en Zekerheid AV-GeZZin Verzekeringskaart 2024

Zorg en Zekerheid AV-Top Verzekeringskaart

Zorg en Zekerheid AV-Plus Verzekeringskaart

Zorg en Zekerheid AV-GeZZin Compact  Verzekeringskaart

Zorg en Zekerheid Zorg Gemak Polisvoorwaarden

 

 

vanaf € 16,50