De christelijke zorgverzekeraar tandartsverzekering

vanaf € € 13,95

De christelijke zorgverzekeraar tandartsverzekering

Wanneer je extra gemoedsrust en zekerheid wilt in termen van tandheelkundige zorg, dan is de christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life), de juiste keuze voor jou. de christelijke zorgverzekeraar heeft een scala aan tandartsverzekeringen om uit te kiezen, zodat je de dekking kunt selecteren die het beste bij jouw behoeften past. Deze tandartsverzekeringen worden aangeboden in verschillende vormen zoals de Tand Small, Tand Medium en Tand Large verzekeringen.

Tand SmallTand MediumTand Large
Tandartskosten vergoedingInbegrepenInbegrepenInbegrepen
VergoedingDe meeste voorkomende behandelingen worden voor 100% vergoed. Andere behandelingen worden met 75% vergoed tot een maximaal bedrag van €250,- per jaar.De meeste voorkomende behandelingen worden voor 100% vergoed. Andere behandelingen worden met 75% vergoed tot een maximaal bedrag van €500,- per jaarDe meeste voorkomende behandelingen worden voor 100% vergoed. Andere behandelingen worden met 75% vergoed tot een maximaal bedrag van €1000,- per jaar
Orthodontie kosten vergoed Niet vergoedNiet vergoedNiet vergoed
Acceptatievoorwaarden GeenGeenWel
Maandelijkse premie€14,95€25,95€44,50

* De premie is zonder korting via je werkgever of ledenorganisatie.

Voordelen de christelijke zorgverzekeraar tandartsverzekeringen

De fundamentele principes vormen de basis voor deze verzekeringen, vergoedingen en dienstverlening die worden aangeboden. Met andere woorden, de zorgverzekeraar houdt rekening met christelijke standpunten bij het opstellen van hun verzekeringen, bepalen van vergoedingen en het leveren van service aan hun verzekerden.

De premies bij deze verzekeraar zijn erg aantrekkelijk.

Techniekkosten de christelijke zorgverzekeraar

Niet alles staat duidelijk vermeld op de polisvoorwaarden. Dingen die je bijvoorbeeld niet kunt vinden op deze polisvoorwaarden zijn de materiaalkosten en techniek.

Orthodontie kosten de christelijke zorgverzekeraar

Bij de christelijke verzekeraar kun je gebruikmaken van diverse aanvullende verzekeringsopties om de kosten van orthodontie te dekken. De orthodontie wordt vergoed vanuit verschillende aanvullende verzekeringen bij de christelijke verzekeraar. Naast orthodontie bieden deze aanvullende verzekeringen de mogelijkheid om extra dekking te krijgen voor zaken zoals medische kosten in het buitenland, eigen bijdragen voor kraamzorg, fysiotherapie, en andere specifieke behoeften.

Aanvullende verzekering

SmallpolisMediumpolisLargepolisExtra Largepolis
Tandartskosten vergoedingNiet inbegrepenNiet inbegrepenNiet inbegrepenNiet inbegrepen
Orthodontie kosten vergoedNiet vergoedNiet vergoedMaximaal €2.000,- vergoed tot 18 jaar.Maximaal €2.500,- vergoed tot 18 jaar.
AcceptatievoorwaardenGeenGeenGeenGeen
Maandelijkse premie€7,95€20,50€42,75€74,25

De christelijke zorgverzekeraar tandarts in het buitenland

De aanvullende verzekeringen van de christelijke zorgverzekeraar omvatten spoedeisende hulp in het buitenland, wat betekent dat tandartskosten in het buitenland (gedeeltelijk) worden gedekt. Voor gedetailleerde informatie over deze dekking en andere voorwaarden, kun je de polisvoorwaarden raadplegen bij de christelijke zorgverzekeraar.

Losse tandartsverzekering afsluiten

Om in aanmerking te komen voor een aanvullende tandartsverzekering, is het noodzakelijk dat de verzekerde ook een basisverzekering heeft. Je hebt echter de flexibiliteit om een tandartsverzekering af te sluiten zonder dat je verplicht bent om andere aanvullende verzekeringen toe te voegen.

Acceptatievoorwaarden de christelijke zorgverzekeraar

Voor de Tand Large verzekering is een medische selectie vereist, waarbij vragen worden gesteld over de gezondheidstoestand van het gebit. Als na deze beoordeling blijkt dat er te veel verwachte mondzorgkosten zijn, kan de Tand Large polis mogelijk niet worden aangeboden. In dat geval heb je echter de mogelijkheid om te kiezen voor de Tand Small of Tand Medium verzekeringen als alternatieve opties.

Onderscheid op leeftijd bij de christelijke zorgverzekeraar

Voor kinderen tot 18 jaar worden de meeste tandartskosten uit de basisverzekering vergoed.

Benieuwd geworden wat bij jou past? kijk hier om tandartsverzekeringen te vergelijken met andere verzekeringen.

Downloads

vanaf € € 13,95