a.s.r.

vanaf € 9,95

a.s.r. is een Nederlandse verzekeraar met een duurzame zorgverzekering die zich richt op gezondheid en vitaliteit. Voor mensen met aanzienlijke zorgbehoeften zijn er de ruime aanvullende pakketten en de mogelijkheid om vrij te kiezen uit verschillende zorgaanbieders

De labels Ditzo en Europeesche Verzekering zijn ondergebracht bij a.s.r. en zijn in 2023 verdergegaan onder de naam a.s.r. Ik kies zelf. Dit verandert verder niks voor de klant, enkel de naam zal anders zijn.

Voordelen tandartsverzekering a.s.r.

  1. Klanten van a.s.r. hebben de vrijheid om te kiezen uit verschillende zorgaanbieders, wat zorgt voor een grotere controle over hun tandheelkunde zorg
  2. Verschillende verzekeringen bieden ook dekking voor meer uitgebreide behandelingen zoals röntgenfoto’s, kronen, bruggen en tandvleesbehandelingen
  3. De verzekeringen zijn al vanaf €9,95 te krijgen en dit is dus een zeer betaalbare optie.

Tabel tandartsverzekering a.s.r.

Hieronder staat de tabel afgebeeld met alle verschillende verzekeringen.

TandBewustTandGoedTandBeter
Tandartskosten vergoeding75% vergoed75% vergoed100% vergoed
Vergoedingeen maximale vergoeding van €250 per kalenderjaar voor tandheelkundige zorg. een maximale jaarlijkse vergoeding van €250 voor tandheelkundige zorg. een maximale vergoeding van €250 per kalenderjaar voor tandheelkundige zorg.
Orthodontie kosten vergoed (vanaf 18 jaar)GeenGeenGeen
Premie€9,95€12,75€16,75

Bereken premie

Soorten tandartsverzekeringen

Bij a.s.r. zijn er verschillende soorten aanvullende tandartsverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Hieronder de pakketten die worden aangeboden door a.s.r.

a.s.r. aanvullende tandartsverzekering TandBewust

Deze aanvullende verzekering is geprijsd op €9,95 per maand en biedt een maximale vergoeding van €250 per kalenderjaar voor tandheelkundige zorg. Voor standaardbehandelingen zoals controle, vullingen en verdovingen wordt 75% van de kosten vergoed. Echter, voor uitgebreide tandheelkundige behandelingen is er geen vergoeding beschikbaar onder dit pakket.

a.s.r. aanvullende tandartsverzekering TandGoed

Deze aanvullende verzekering biedt een maximale jaarlijkse vergoeding van €250 voor tandheelkundige zorg. Voor reguliere behandelingen zoals controles, vullingen en verdovingen dekt het 75% van de kosten. Daarnaast worden ook uitgebreidere behandelingen, zoals röntgenfoto’s, het plaatsen van kronen en bruggen, en tandvleesbehandeling, vergoed met 75%.

a.s.r. aanvullende tandartsverzekering TandBeter

Deze aanvullende verzekering biedt met een maandpremie van €16,75, een maximale vergoeding van €250 per kalenderjaar voor tandheelkundige zorg. Dit pakket dekt 100% van de kosten voor standaardbehandelingen zoals controles, vullingen en verdovingen. Ook uitgebreide behandelingen, waaronder röntgenfoto’s, het plaatsen van kronen en bruggen, en tandvleesbehandelingen, worden 100% vergoed.

Op de volgende pagina kun je overzichtelijk deze tandartsverzekering vergelijken met andere verzekeringen. Zo kun jij kijken welke verzekering het best bij jou past.

Orthodontie vergoeding a.s.r.

De a.s.r. tandartsverzekeringen bieden geen dekking voor orthodontie. Op dit moment wordt dit alleen vergoed vanuit de aanvullende verzekering en niet vanuit de tandartsverzekeringen. Voor verzekerden onder de 18 jaar geldt dat er een dekking van 80% wordt geboden op alle orthodontiekosten. In het eerste verzekeringsjaar is de maximale vergoeding €500. Vanaf het tweede jaar wordt er jaarlijks tot €1.000 vergoed, met een totale maximale vergoeding van €1.000 gedurende de gehele periode dat u bij ons verzekerd blijft. Bekijk de pagina orthodontie verzekering voor het complete aanbod.

Documenten a.s.r. tandartsverzekering

vanaf € 9,95