Over ons

Tandartsverzekering-vergelijker.nl is opgericht zodat jij objectief, simpel en snel tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Vergelijkingstabel

In onze handige vergelijkingstabellen kun je meerdere aanbieders van tandartsverzekeringen met elkaar vergelijken. Verder kun je ook een zorgverzekering met tandartsverzekering vergelijken. Ook is er een vergelijkingstabel waarmee orthodontie vergelijken heel simpel wordt. Met behulp van deze vergelijkingstabellen kun je makkelijk de verschillende pakketten met elkaar vergelijken en kiezen wat het beste bij jou past.

Ons oordeel per verzekeraar

Wij zijn een volledig onafhankelijke partij en proberen een zo objectief mogelijk beeld te schetsen van de beste tandartsverzekeringen. Ons oordeel in de tabellen is gebaseerd op onze optiek. In onze beoordeling hebben we vooral gekeken naar de premie, de dekkingen en de voorwaarden. Zorgverzekeringen en tandartsverzekeringen hebben vaak veel voorwaarden. Heb je een gedetailleerd overzicht nodig van deze voorwaarden? Lees dan de polisvoorwaarden van de verzekeraars goed door. Mocht je een fout hebben aangetroffen, dan horen we dat graag via ons contact formulier.