Pro life tandartsverzekering

vanaf € € 13,95

Pro Life tandartsverzekering

LET OP: Pro Life heet tegenwoordig de christelijke zorgverzekeraar. Alle tarieven blijven hiermee gewoon hetzelfde.

Wanneer je extra zekerheid wil waarborgen, kies je voor een tandartsverzekering bij Pro Life. Pro Life maakt namelijk onderscheid tussen 3 verschillende types tandartsverzekeringen. Het gaat om de Tand Small, Tand Medium of Tand Large verzekering. 

Tand SmallTand MediumTand Large
Tandartskosten vergoedingInbegrepenInbegrepenInbegrepen
VergoedingDe meeste voorkomende behandelingen worden voor 100% vergoed. Andere behandelingen worden met 75% vergoed tot een maximaal bedrag van €250,- per jaar.De meeste voorkomende behandelingen worden voor 100% vergoed. Andere behandelingen worden met 75% vergoed tot een maximaal bedrag van €500,- per jaarDe meeste voorkomende behandelingen worden voor 100% vergoed. Andere behandelingen worden met 75% vergoed tot een maximaal bedrag van €1000,- per jaar
Orthodontie kosten vergoed Niet vergoedNiet vergoedNiet vergoed
Acceptatievoorwaarden GeenGeenWel
Maandelijkse premie€14,95€25,95€44,50

* De premie is zonder korting via je werkgever of ledenorganisatie.

Voordelen Prolife tandartsverzekeringen

De aanvullende verzekeringen komen met christelijke zorg. De christelijke standpunten worden meegenomen voor verzekeringen, vergoedingen en service.

De premies zijn verder aantrekkelijk.

Techniekkosten Pro Life

De techniek en materiaalkosten worden niet duidelijk vermeld in de poliswaarden.

Orthodontie kosten Pro Life

De orthodontie wordt vergoed vanuit verschillende aanvullende verzekeringen bij Pro Life. Met de aanvullende verzekering kun je een verzekering afsluiten voor bijvoorbeeld buitenlanddekking, eigen bijdrage kraamzorg, fysiotherapie en orthodontie (beugel).

Pro Life tandarts in het buitenland

De aanvullende verzekeringen komen inclusief spoedeisende hulp in het buitenland. Dit betekent dat tandartskosten in het buitenland (deels) worden vergoed. Voor meer informatie kun je in de polis kijken van Pro Life.

Losse tandartsverzekering afsluiten

Het is een vereiste dat de verzekerde een basisverzekering heeft wanneer je de aanvullende tandartsverzekering wil afsluiten. Je kunt wel zonder andere aanvullende verzekeringen een tandartsverzekering afsluiten.

Acceptatievoorwaarden Pro Life

Voor de Tand Large verzekering geldt een medische selectie. Er worden vragen gesteld over de conditie van het gebit. Als na de beoordeling tot de conclusie wordt gekomen dat er te veel mondzorgkosten benodigd zijn, dan kan de polis niet worden aangeboden. Dan kun je kiezen voor de Tand Small of de Tand Medium verzekering.

Onderscheid op leeftijd bij Pro Life

Voor kinderen tot 18 jaar worden de meeste tandartskosten uit de basisverzekering vergoed.

Hier kun je simpel in een oogopslag tandartsverzekering vergelijken met andere verzekeringen.

Downloads

vanaf € € 13,95