Besured Tandartsverzekering

vanaf € 14,95

De zorgverzekeraar Besured richt zich voornamelijk op jongeren. En daarmee focussen ze zich op de young professionals en studenten. In samenwerking met National Acadamic en zorgverzekeraar VGZ. VGZ is de risicodrager van de Besured zorgverzekering. Besured biedt naast een grote verscheidenheid aan zorgverzekeringen ook aanvullende Besured tandartsverzekeringen. Lees meer over elk Besured tandartsverzekering op deze pagina. 

Voordelen Besured tandartsverzekering

Bij Besured heb je keuze uit 4 verschillende pakketten. Deze pakketten zijn gericht op jongeren die weinig ‘werk’ verwachten aan het gebit. Dit houdt de premie ook laag. De aanvullende verzekeringen zijn als volgt opgebouwd: 75% of 100% tot jaarlijks maximaal €150,- vergoed en 75% of 100% tot maximaal €250 jaarlijks vergoed. Bekijk de onderstaande tabel voor meer info.

Besured75% tot €150,-100% tot €150,-75% tot €250,-100% tot €250,-
Tandartskosten vergoeding
InbegrepenInbegrepenInbegrepenInbegrepen
Vergoeding75% tot het maximale bedrag van €150,- jaarlijks.100% tot het maximale bedrag van €150,- jaarlijks.75% tot het maximale bedrag van €250,- jaarlijks.100% tot het maximale bedrag van €250,- jaarlijks.
Orthodontiekosten vergoedNiet vergoedNiet vergoedNiet vergoedNiet vergoed
AcceptatievoorwaardenGeenGeenGeenGeen
Maandelijkse premie€7,95
€10,95
€11,95
€14,95

Besured tandartsverzekering 75% tot €150,-

De eerste tandartsverzekering vergoed jaarlijks tandartskosten voor 75% tot maximaal €150,-. De verzekering dekt echter geen orthodontiekosten en deze worden dus niet vergoed. Er is geen sprake van acceptatievoorwaarden. De maandelijkse premie bedraagt maandelijks €7,95. 

Besured tandartsverzekering 100% tot €150,-

De tweede tandartsverzekering is een variant van de eerste hierboven beschreven verzekering. Enige verschil tussen beiden is dat er bij deze tandartsverzekering 100% wordt vergoed van de tandartskosten tot €150,- jaarlijks. Orthodontiekosten worden niet vergoed en er dient niet aan acceptatievoorwaarden te voldoen. De maandelijkse premie van deze verzekering bedraagt €10,95.

Besured tandartsverzekering 75% tot €250,-

Deze aanvullende tandartsverzekering van Besured vergoed jaarlijks 75% van de kosten tot maximaal €250,- per jaar. Orthodontiekosten worden in deze verzekering niet vergoed en er dient niet voldaan te worden aan de acceptatievoorwaarden. De maandelijkse premie bedraagt €11,95. 

Besured tandartsverzekering 100% tot €250,-

De tandartsverzekering vergoed jaarlijks de tandartskosten voor 100% oplopend tot maximaal
€250,-. De verzekering dekt daarbij geen orthodontiekosten. Deze gemaakte kosten worden door Besured dus niet vergoed.  Aan acceptatievoorwaarden hoeft niet te worden voldaan en de maandelijkse premie van deze aanvullende tandartsverzekering bedraagt €14,95.

Techniekkosten Besured

Besured tandartsverzekeringen bieden 75% of 100% vergoeding tot €150,- of €250,- maximaal per jaar voor gemaakte tandartskosten. Techniekkosten vallen ook onder de dekking en worden dus vergoed. 

Orthodontiekosten Besured

Besured biedt in geen enkele aanvullende tandartsverzekering een vergoeding voor gemaakte orthodontiekosten. Orthodontiekosten worden dus niet vergoed door Besured. Op de pagina orthodontie boven 18 jaar vergelijken kun je alle verzekeraars die orthodontievergoedingen aanbieden voor volwassenen. Ben je op zoek naar een verzekeraar die onder de 18 jaar orthodontiekosten vergoed? Op de pagina orthodontie onder 18 jaar vergelijken kun je alle verzekeringen van verzekeraars vergelijken die orthodontievergoeding aanbieden. 

Tandarts buitenland Besured

Ontvang je buiten de grenzen en dus in het buitenland tandheelkundige zorg. Dan wordt dit via Besured niet vergoed. Gemaakte spoedeisende tandheelkundige zorg wordt in het buitenland niet vergoed. Jongeren tot 18 jaar beschikken wel over de mogelijkheid om hun tandartskosten in het buitenland gedekt te krijgen. Dit kan via de aanvullende verzekering Ready 2 go. Deze biedt dekking voor tandheelkundige kosten in het buitenland.

Uitsluitingen Besured

Voor een aantal situaties ontvang je bij Besured geen vergoeding. Besured  heeft voor de tandartsverzekering de volgende uitsluitingen bepaald:

  • Bleken van je gebit (uitwendig)
  • Niet nagekomen afspraken
  • Mondbeschermers (M61)
  • Tandheelkundige verklaringen
  • Algehele narcose
  • Mandibulair Repositie Apparaat (MAR) incl. diagnose en nazorg
  • Tandarts abonnementen
  • Orthodontie
  • Keuringsrapporten
  • Acceptatievoorwaarden Besured

Om van de tandartsverzekeringen van Besured af te sluiten is het niet benodigd om een vragenlijst in te m.b.t. gebitsgezondheid. Verder is er ook geen tandartsverklaring benodigd. 

Op de volgende pagina kun je overzichtelijk deze tandartsverzekering vergelijken met andere verzekeringen. 

Downloads

Besured Tandongevallenverzekering 2021

Besured Student Aanvullende En Tandartsverzekering 2021

Besured Aanvullende Opties 2021

 

vanaf € 14,95